ilioupoli-19xroni
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Η 19χρονη κατήγγειλε ότι ο 32χρονος πρώην σύντροφός της την εξέδιδε σε φίλους του από την ηλικία των 16 ετών

Ενώπιον του ανακριτή αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων σε διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. 

Συγκεκριμένα, η 19χρονη κατήγγειλε ότι ο 32χρονος πρώην σύντροφός της την εξέδιδε σε φίλους του από την ηλικία των 16 ετών.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, στην κατάθεση της η 19χρονη έχει υποστηρίξει ότι την ίδια δουλειά που την έβαζε να κάνει ο αστυνομικός, την έκανε και ο 32χρονος καθώς ήταν αυτός που της έκλεινε τα ραντεβού.

«Με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», υποστήριξε η 19χρονη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την σύνδεση των δύο ανδρών με απώτερο σκοπό να εντοπίσουν εάν υπάρχει πίσω τους ευρύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Οι καταγγελίες

Την ίδια ώρα, εκτός από τις 5 γυναίκες που φέρεται ότι κατονόμασε η 19χρονη, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης, μία ακόμη καταγγελία έγινε χθες από την πρώην σύζυγο του 39χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η συνήγορος της πρώην συζύγου του αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου, ο ίδιος κρατούσε την 9χρονη κόρη τους, στο ίδιο «κολαστήριο» που είχε και την 19χρονη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κ. Τσέρτου η εντολέας της, «ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της» και εκείνος να «έχει την αποκλειστική επιμέλεια».

Μάλιστα, επισημαίνει πως η μητέρα του παιδιού, μετά τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» τη σιωπή και μπορεί «χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της». Πλέον αυτού, όμως, η εντολέας της, όπως αναφέρει η δικηγόρος, έχει καταθέσει και συμπληρωματικό αίτημα στον εισαγγελέα ανηλίκων «ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα