Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την κόρη του

Ιπποκράτειο νοσοκομείο
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε κρίσιμη κατάσταση ένα κοριτσάκι 2 ετών, το οποίο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 2 ετών, το οποίο παρασύρθηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο πατέρας της, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το girtimes.gr, το παιδάκι νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι παρασύρθηκε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από το αυτοκίνητο του πατέρα του, ενώ έπαιζε μέσα στην αυλή του σπιτιού τους. Ο πατέρας του επιχείρησε να βγάλει το αυτοκίνητο από την αυλή και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Αρχικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία