karolain 33xronos syzygos
Όπως ισχυρίζεται ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος και σύζυγος της Καρολάιν, το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και τη σκότωσε πάνω στα νεύρα του, ενώ αναφέρει πως δεν είχε συνεργό

Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε απόψε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivi
Εκδίκαση προσφυγών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών αύριο (12/03) στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στάσεις εργασίας την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης για τη μονιμοποίηση χωρίς αξιολόγηση.
Εκδίκαση προσφυγών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών αύριο (12/03) στη Θεσσαλονίκη
Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, αίθουσα σχολείου
Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Καταγγέλλει απόπειρα λογοκρισίας από «κομματικούς μηχανισμούς»
Στο επίκεντρο ανώνυμες ανακοινώσεις που διακινήθηκαν σε σχολεία και η νομιμότητα της Ένωσης Γονέων Ρόδου
Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Καταγγέλλει απόπειρα λογοκρισίας από «κομματικούς μηχανισμούς»
καιρος
Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα – Η εκτίμηση του μετεωρολόγου Νίκου Καντερέ
Στατιστικά στοιχεία 35 ετών δείχνουν θερμοκρασίες γύρω στους 20°C στην Αθήνα και 18°C στη Θεσσαλονίκη – Περιορισμένες οι πιθανότητες βροχής.
Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα – Η εκτίμηση του μετεωρολόγου Νίκου Καντερέ