glyka nera
Τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε ο 32χρονος σύζυγός της

Τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ο 32χρονος πιλότος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Ο καθ' ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο εξιχνιάστηκε, μετά την πολύωρη κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της δολοφονίας της, η Καρολάιν είχε δηλώσει στον σύζυγό της ότι θα φύγει από το σπίτι.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν έκτακτες ανακοινώσεις από την αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.

Όπως τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Άννα Ευθυμίου«σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα νεότερα στοιχεία που ανέκυψαν στην υπόθεση, είναι τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗ
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
Υπουργείο Παιδείας: Ανατροπή με νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης και συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
2Η ΜΑΡΤΙΟΥ
Σχολεία - Εκπαιδευτικοί: Εκπαιδευτικό υλικό για τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821
Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση σχολικών γιορτών της 25ης Μάρτη, για την καλύτερη οργάνωση της διδασκαλίας που αφορά τα...
Σχολεία - Εκπαιδευτικοί: Εκπαιδευτικό υλικό για τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821