Άρης Πορτοσάλτε: Μην έχετε αγωνία, οι μαφιόζοι ξέρουν καλό σημάδι!
Ρεσιτάλ παράνοιας: Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που χαρακτήριζε τρομοκρατία τα τρικάκια και τα γκράφιτι στο σπίτι του και ζητούσε συλλήψεις για το Ρουβίκωνα.

Ένας και μοναδικός, ο Αρης Πορτοσάλτε, μας κάλεσε σήμερα να μην έχουμε άγχος (με την έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος και τις δολοφονίες) επειδή «αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν»

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που χαρακτήριζε τρομοκρατία τα τρικάκια και τα γκράφιτι στο σπίτι του και ζητούσε συλλήψεις για το Ρουβίκωνα.

Για τον πόλεμο της μαφίας που εξελίσσεται αυτές τις μέρες όμως, ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται γιατί αφορά τις συμμορίες, που ξέρουν καλό σημάδι. Άρα δεν κινδυνεύουμε. Απολύτως συντεταγμένη σκέψη με το κυβερνητικό αφήγημα. Ευτυχώς που οι δολοφόνοι ξέρουν σημάδι και δεν κινδυνεύουμε, ελπίζουμε να ξέρουν και οι αστυνομικοί -εάν ποτέ καταφθάσουν έγκαιρα. Δεν νοιώθουμε καμιά αγωνία. 

Είπε ακόμα ο εν λόγω απολύτως λογικά συνεπής άνθρωπος ότι η αστυνομία κάνει κανονικότατα τη δουλειά της, συμπληρώνοντας ότι «τους πιάνουν και μετά αυτοί σουλατσάρουν»   

Και τερμάτισε:

«Να μην έχει αγωνιά η κοινή γνώμη όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και βλέπει να της έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος και απαντά: «Αυτό το χθεσινό δεν ξέρουμε ότι είναι από το οργανωμένο έγκλημα».

«Το άλλο ήταν σε καφετέρια που εγώ και εσύ θα μπορούσαμε να πίναμε καφέ» επέμεινε  η δημοσιογράφος και ο Αρης Πορτοσάλτε απάντησε: «δόξα τω Θεώ δεν χτυπήθηκε (κανείς;)- αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

 Θα μπορούσε να εργαστεί και σαν lifecoach να μας βοηθάει στην καταπολέμηση της αγωνίας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;