Thumbnail
Μηδενική ενσυναίσθηση επέδειξε ο Άρης Πορτοσάλτε κάνοντας... υποδείξεις να «ασφαλίζουμε τα σπίτια» σε ιδιοκτήτη που είχε χάσει την περιουσία του στην πυρκαγιά που ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας το βράδυ της Τετάρτης

Την ώρα που η κάμερα του ΣΚΑΙ κατέγραφε το ολοσχερώς κατεστραμμένο σπίτι ενός κατοίκου του Αλεποχωρίου από την πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης από το Σχίνο Λουτρακίου Κορινθίας και επεκτάθηκε σε περιοχές των Μεγάρων Δυτικής Αττικής, ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε να ρωτήσει αν το σπίτι είναι ασφαλισμένο!

«Είναι ασφαλισμένο αυτό το σπίτι Γιώργο», ρώτησε ο Άρης Πορτοσάλτε τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ. «Δε νομίζω, είναι ο ιδιοκτήτης εδώ αλλά κλαίει, δεν μπορώ να τον ρωτήσω» ήταν η απάντηση.

Η επέμβαση της παρουσιάστριας της εκπομπής Μαρίας Αναστασοπούλου που είπε: «τέτοια ώρα τέτοια λόγια, οι άνθρωποι έχουν χάσει την περιουσία τους», δεν φάνηκε να είναι ικανή να ανακόψει την ορμή του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος συνέχισε σε ακόμη πιο έντονο ύφος:
«Ζητώ συγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Πρέπει να μας γίνει συνείδηση αυτό. Καμία αντίρρηση Μαρία μου, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο, να τα λέμε για να τα ακούμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Είτε είναι αστικό σπίτι, είτε είναι σπίτι στην εξοχή, το ασφαλίζουμε».

Ακόμη και όταν του επισημάνθηκε ξανά το… άκομψο των λεγομένων του αυτός επέμεινε: «Δεν λέω για αυτόν Μαρία μου, λέω για εμάς τους υπόλοιπους. Για να μην κλαίμε όλοι πάνω από τα αποκαΐδια, να λέμε και μερικά πράγματα που να ακουμπάνε πάνω στη λογική».

Βεβαίως, δεν ήταν ο μόνος που προέβη σε απαράδεκτα σχόλια.

Ο έτερος παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου, λίγο αργότερα, φαίνεται ότι πήρε προσωπικά τη δήλωση ενός ιδιοκτήτη σπιτιού που κάηκε και ο οποίος υποστήριξε σε απευθείας σύνδεση ότι «δεν υπήρχαν αεροπλάνα και ελικόπτερα», και ανταπάντησε γεμάτος αγανάκτηση: «Πως δεν υπήρχαν ρε παιδιά! Μη λέμε ότι θέλουμε! Εντάξει ο άνθρωπος είναι στον πόνο του το καταλαβαίνω».

Είναι πράγματι να απορεί κανείς με το θράσος με το οποίο ορισμένοι κάνουν υποδείξεις για το τι θα λέμε και τι θα κάνουμε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;