Thumbnail
«Ο πατέρας του κοριτσιού με χτύπησε τον Οκτώβριο του 2019 πάρα πολύ άσχημα, παρέμεινα παραμορφωμένη, γεμάτη μελανιές, για σχεδόν 20 μέρες», καταγγέλλει η δασκάλα της 11χρονης που έχασε τη ζωή της στα Χανιά

Θύμα ψυχολογικής και σωματικής βίας από τον πατέρα της 11χρονης από τα Χανιά που βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη, καταγγέλλει ότι έπεσε πρώην δασκάλα του κοριτσιού. 

Μιλώντας στον Alpha, η εκπαιδευτικός ανέφερε πως μετά το συμβάν ο πατέρας καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, ενώ η ίδια αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. 

Όπως επισημαίνει η δασκάλα «ο πατέρας του κοριτσιού που χάθηκε τόσο άδικα με χτύπησε τον Οκτώβριο του 2019. Με χτύπησε πάρα πολύ, παρέμεινα παραμορφωμένη, γεμάτη μελανιές, για σχεδόν 20 μέρες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και μπήκε φυλακή. Το Εφετείο έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020 και τότε αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ, στο μεταξύ φρόντισα και άλλαξα σχολείο, έτσι ώστε να μην έχω πια καμία επαφή μαζί του».

Η καταγγέλλουσα δήλωσε ακόμα πως η αναγκαστική αλλαγή τόπου εργασίας ήταν μια απώλεια για την ίδια. Όπως ανέφερε «ήταν για μένα μία απώλεια. Ήμουν σε αυτό το σχολείο 15 χρόνια αλλά απομακρύνθηκα για να διαφυλάξω τη σωματική και ψυχική μου υγεία, αφού εκεί κινδύνευαν και τα δύο. Όταν έφυγα από το σχολείο μου, έχασα φίλους, συναδέλφους, τους μαθητές μου, τους γονείς που με ήξεραν. Και αυτό για μένα ήταν επίσης μία απώλεια».

 «Αλλά είχα κινδυνεύσει πάρα πολύ και αποφάσισα να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα. Είχα δεχτεί πολλή βία από αυτόν τον άνθρωπο. Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ, μεγάλο πλήγμα όλη αυτή η ιστορία και μάλιστα σε μία περίοδο της ζωής μου, κατά την οποία είχα και προβλήματα υγείας και προσπαθώ να την αφήσω πίσω μου. Είναι άλλο να ακούς για βία και τελείως διαφορετικό να τη βιώνεις», ανέφερε επίσης.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, αλλά να που τα έφερε έτσι η ζωή… τα παιδιά ήταν μάρτυρες πάρα πολλών βίαιων καταστάσεων και περιστατικών, σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα τους. Εκτός από το κορίτσι που τόσο άδικα χάθηκε, στην οικογένεια υπάρχει άλλο ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι», καταλήγει η δασκάλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα