Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία
Απίστευτη καταγγελία μαθητή: Τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει τα ναρκωτικά σε μαθητές

Συνελήφθησαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 μαθητές, για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας, στη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, από την Παρασκευή το μεσημέρι, έως αργά τη νύχτα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι συνελήφθησαν και 6 γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών γινόταν εντός των σχολικών συγκροτημάτων που βρίσκονται κοντά στην πλατεία Μαρούδα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (λούκι κεραμοσκεπής) εντός του σχολικού συγκροτήματος ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα ναρκωτικών, ενώ σε ρολόι της ΔΕΗ εντοπίστηκαν χασίς, κοκαΐνη και MDMA κοινώς γνωστή ως ecstasy! Μεταξύ άλλων κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, χαρακτηριστικό της σκληρής δράσης της οργάνωσης είναι η κατάθεση μαθητή, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει τα ναρκωτικά σε μαθητές και πολλές φορές αναγκάζονταν να παραδώσει στα αρχηγικά μέλη το χαρτζιλίκι των 2 ευρώ που του έδινε καθημερινά ο πατέρας του, ώστε να γλιτώσει το ξύλο.

Η τοπική Αστυνομία χειριζόταν αρκετό καιρό την συγκεκριμένη υπόθεση, περιμένοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσει και επιλέγοντας για ευνόητους λόγους τη χθεσινή μέρα οπότε και έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

Για την υπόθεση ενήμερη ήταν και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ύπνος
Ύπνος και εγκέφαλος: Οι 5 συνήθειες που μπορεί να επιταχύνουν τη γήρανσή του
Ο ύπνος δεν επηρεάζει μόνο το πόσο ξεκούραστοι αισθανόμαστε την επόμενη ημέρα. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη μακροχρόνια υγεία του εγκεφάλου.
Ύπνος και εγκέφαλος: Οι 5 συνήθειες που μπορεί να επιταχύνουν τη γήρανσή του
αεν
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού – Προθεσμία έως 6 Απριλίου
ΑΕΝ: Όλες οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού στην Ελλάδα – Πού βρίσκονται - Οι σχολές αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για μαθητές που...
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού – Προθεσμία έως 6 Απριλίου
ιραν
Φρουροί της Επανάστασης: Νέα πυραυλική επίθεση κατά αμερικανικής βάσης στη Σαουδική Αραβία
Η Prince Sultan Air Base θεωρείται κρίσιμος κόμβος για την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στον Κόλπο.
Φρουροί της Επανάστασης: Νέα πυραυλική επίθεση κατά αμερικανικής βάσης στη Σαουδική Αραβία