Thumbnail
«Χρονικά περί τις 12 με 13 Απριλίου, δηλαδή 4 με 5 ημέρες προτού εντοπιστεί η σορός του» προσδιορίζεται ο θάνατος του 42χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό, και μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Κρήτη επί του ΒΟΑΚ κοντά στο ύψος του Μπαλί.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του ζευγαριού μόλις το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίζοντας νεκρό σε ένα χαντάκι, έναν 42χρονο άνδρα, ενώ κοντά του βρέθηκε η 32χρονη σύζυγός του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Η γυναίκα, βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά του αβοήθητη επί μέρες, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο 42χρονος είχε επί ώρες τις αισθήσεις του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, κ. Σταμάτης Μπελιβάνης τόνισε συγκεκριμένα για το θέμα στο Νeakriti.gr: «Ο θάνατος του 42χρονου προσδιορίζεται χρονικά περί τις 12 με 13 Απριλίου, δηλαδή 4 με 5 ημέρες προτού εντοπιστεί η σορός του».

Μάλιστα, όπως ανέφερε: «Ο άνδρας δεν φέρεται να πέθανε ακαριαία, αλλά για κάποιες ώρες, ήταν ζωντανός». Όσον αφορά τα αίτια θανάτου 42χρονου, ο ιατροδικαστής τόνισε πως αντιμετώπιζε «κακώσεις σπλάχνων και κοιλιάς και εσωτερική αιμορραγία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

esdi
Γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ: Τα SoS και τα 18 δικαιολογητικά για τα Δικαστήρια

Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στον γραπτό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών για την...

Γραπτός διαγωνισμός ΕΣΔΙ: Τα SoS και τα 18 δικαιολογητικά για τα Δικαστήρια