Στεφανίδου: Φαινόμενα Νέας Σμύρνης διαπιστώνει παντού η παρουσιάστρια
«Φαινόμενα Νέας Σμύρνης» όπου οι πολίτες «χτυπάνε αστυνομικούς, σπάνε περιπολικά» βλέπει η Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες

«Θράσος» αποκαλεί η Τατιάνα Στεφανίδου την κόπωση των πολιτών από το οριζόντιο και καθολικό Lockdown των τελευταίων έξι περίπου μηνών, παραβλέποντας φυσικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Παρά την εκτόξευση των κρουσμάτων και την πεισματική άρνηση της κυβέρνησης να λάβει επιπρόσθετα μέτρα στους χώρους εργασίας, στα μέσα μεταφοράς και τα σχολεία, αλλά και να ενισχύσει αποτελεσματικά το δημόσιο σύστημα υγείας, η γνωστή παρουσιάστρια σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού σε εξωτερικούς χώρους των τελευταίων ημερών,  εξέφρασε την άποψη ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν πλέον ελέγχους.

«Ευτυχώς που δεν εγκλωβίστηκαν οι αστυνομικοί να έχουμε άλλα. Μιλάμε για κατάσταση απόλυτης ασυδοσίας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι τα πάντα κλειστά, να κλαίνε οι επιχειρήσεις, να πεινάει ο κόσμος και να μαζεύονται χιλιάδες γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τους ελέγξει η αστυνομία, και όταν πια πάει να τους ελέγξει βλέπουμε φαινόμενα Νέας ΣμύρνηςΧτυπάνε αστυνομικούς, σπάνε περιπολικά» είπε.

«Μιλάμε πια για ένα θράσος το οποίο έχει ξεπεράσει κάθε όριο και έχει χαθεί και ο έλεγχος. Βεβαίως, διότι είναι όλα κλειστά και μαζεύονται χιλιάδες άτομα σε όλες τις γειτονιές της χώρας. Να σας δείξω και την Κυψέλη που θα τη δούμε σε λίγο αναλυτικά; Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου ξέρετε τι έγινε; Ξέρετε πόσες χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, χωρίς μάσκες; Όλοι αυτοί που βλέπετε, και θα τα δούμε σε λίγο, θα τα πούμε σε λίγο και πιο αναλυτικά, όλοι αυτοί που βλέπετε συγκεντρώθηκαν» συμπλήρωσε.

«Και δεν συγκεντρώθηκαν στις 9:00 το βράδυ» ανέφερε γελώντας. «Ξέρετε για τι ώρες μιλάμε; Ξέρετε τι ώρα έχουν ληφθεί οι εικόνες που βλέπετε; 11:30 τη νύχτα! 11:30 τη νύχτα, με κεντρική πλατεία του δήμου της Αθήνας να ασφυκτιά, με το ποτάκι στο χέρι και να μη τους νοιάζει τίποτα. Σου λέει, θα έρθει η αστυνομία; Δεν θα έρθει. Κι αν έρθει; Εντάξει, έχει χαθεί η μπάλα, τελείως» κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας