Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού
Στη φυλακή οδηγείται ο 23χρόνος για το αδίκημα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού μετά την απολογία του - Δεν κατηγορήθηκε τελικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο δεύτερος κατηγορούμενος

Στη φυλακή οδηγείται ο 23χρόνος για το αδίκημα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού μετά την απολογία του στην 14η ανακρίτρια, ενώ  συνεχίζονται οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων που συνελήφθησαν τη νύχτα των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των οποίων και ο 30χρονος που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί μάρτυρες που πρότεινε ο 30χρονος.

Μαζί του απολογήθηκε και ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του με τον οποίο είχαν συλληφθεί την Τετάρτη το βράδυ ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που περιλαμβάνει η δικογραφία σε βάρος του και αφορούν σε εκρηκτικά, καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

 Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε η συνήγορος του, Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως είπε και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Σύμφωνα με τη συνήγορο, οι συνομιλίες αυτές μέχρι και σήμερα δεν έχουν εισαχθεί στην δικογραφία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα