Κορονοϊός-Ιερέας: Κοινώνησα με θετικούς ασθενείς από την ίδια λαβίδα
Όπως ισχυρίζεται ο ιερέας από το Αγρίνιο, κοινώνησε από την ίδια λαβίδα με ασθενείς που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό - Προκλητική δήλωση την ώρα που η χώρα μαστίζεται από την πανδημία

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού οδηγεί στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους καθημερινά, στέλνοντας άλλους στην εντατική, σε μια επώδυνη κατά βάση νοσηλεία, ιερέας στο Αγρίνιο προκαλεί με κήρυγμά του, στο οποίο κάνει λόγο για «περιφρόνηση της Θείας Κοινωνίας» και προκειμένου να «αποδείξει» ότι ο ιός «δεν κολλάει» με τη μετάληψη δηλώνει ότι κοινώνησε θετικούς ασθενείς. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε την ίδια λαβίδα για να κοινωνήσει και αυτός!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιερέα, στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων, που μεταδίδει το agrinionews.gr, ο ιερέας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, περιέγραψε το δικό του «πείραμα» και επιχειρηματολόγησε για να αναδείξει πως ο κορονοϊός «δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία».

Όπως ανέφερε το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορoνοϊό-με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις- και εν συνεχεία μάλιστα χρησιμοποίησε και ο ίδιος την ίδια λαβίδα.

Όπως ισχυρίζεται, αν και δεν είχε σύμπτωμα, έκανε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια».

Ο ιερέας κατέληξε «πως πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Προβληματισμός για το άνοιγμα των σχολείων

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Οι καλλιτεχνικές σχολές (χορού, θεάτρου, κινηματογράφου) μένουν κλειστές, ενώ τα αντίστοιχα μαθήματα στο σχολείο θα διδάσκονται κανονικά
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση