Κοινωνία 0

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία τραβήχτηκε τη μέρα που ήθελα να ουρλιάξω

Αντίνοος Αλμπάνης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ηθοποιός που νόσησε και θεραπεύτηκε από τον καρκίνο συγκλονίζει με την ανάρτησή του: «Να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε»

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, που κατάφερε να θεραπευτεί από τον καρκίνο, συνεχίζει να συγκινεί με τις αναρτήσεις του και τα μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που παλεύουν σκληρά με μια νόσο που θεωρείται «ανίκητη».

Σε νέα του ανάρτηση, παραθέτει μια φωτογραφία με εμφανή τα σημάδια από τις συνεχόμενες θεραπείες, γράφοντας που η φωτογραφία τραβήχτηκε μια μέρα που χρειάστηκε τριάντα λεπτά για να ανέβει είκοσι σκαλιά, ενώ στο τέλος ήθελε να ουρλιάξει.

«Πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει», γράφει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του και καταλήγει: «Να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία