Thumbnail
Σύμφωνα με τον βουλευτή Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, 270 οχήματα μπορούν άμεσα να εξυπηρετήσουν το κοινό, στην ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού

Επίσκεψη στα αμαξοστάσια του ΟΣΥ πραγματοποίηση ο τομεάρχης  Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β' Αθηνών, Νίκος Παππάς.

Με αφορμή την επίσκεψη, δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής πως 270 λεωφορεία και τρόλει «κάθονται» στα αμαξοστάσια, καθώς με μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει «εγκληματικές ευθύνες και αμέλεια» στην κυβέρνηση, σχετικά με την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ προσθέτει πως υπάρχουν και απολύτως έτοιμα οχήματα που «περιμένουν» τους οδηγούς για να τεθούν σε κίνηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Σ. Τσιόδρας στην ενημέρωση της 27ης Οκτωβρίου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει δυνατότητα επένδυσης.

Ο βουλευτής προτείνει 4 μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης στα ΜΜΜ:

· Πρέπει άμεσα να αρθούν οι αποσπάσεις οδηγών και μηχανικών από πολιτικά, βουλευτικά και υπουργικά γραφεία.

· Πρέπει να επισκευαστούν πάρα πολύ γρήγορα τα σχεδόν 300 οχήματα, τα οποία μπορούν με μικρές επιδιορθώσεις να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

· Πρέπει να γίνει ένας γρήγορος διαγωνισμός - προκήρυξη για να προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό, οδηγοί και μηχανικοί, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, αντικειμενικά κριτήρια και διακομματικό έλεγχο και,

· Πρέπει να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τα 750 λεωφορεία, τον οποίο χωρίς κανένα λογικό λόγο ακύρωσε ο κ. Καραμανλής.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα