Την Παρασκευή απολογούνται μάνα και κόρη που κατηγορούνται για το έγκλημα στον Εύοσμο
Η 18χρονη φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ότι ο 49χρονος πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 14 ετών

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή ζήτησαν και πήραν η μάνα και η κόρη που κατηγορούνται για τoν φόνο του 49χρονου αυτοκινητιστή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για την 45χρονη σύζυγο του θύματος και την 18χρονη θυγατέρα τους, ενώ μέχρι να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, και να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 18χρονη φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ότι ο 49χρονος πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 14 ετών, ενώ θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της ισχυρίστηκε πως υπήρξε και η 45χρονη. Όπως ανέφερε η τελευταία, υπό αυτές τις συνθήκες εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Η ίδια φέρεται στο μεσοδιάστημα να είχε συνάψει σχέση με άλλο άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί. Κατόπιν παρότρυνσης όμως του γιου τους -ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής- επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Καθώς φαίνεται -σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν προανακριτικά- συνεχίστηκε η εις βάρος τους κακοποίηση και επιπλέον υπήρξε διαμάχη με αφορμή οικονομικές διαφορές. Η κατάσταση φέρεται να έφτασε σε αδιέξοδο. Η οικογενειακή τραγωδία κορυφώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του άνδρα όπου αφού τον ακινητοποίησαν του κατάφεραν αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στο λαιμό και χτυπήματα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας αναστατώνοντας το σπίτι ενώ πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού
Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε πτυχιούχος και διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. αλλά και επί σαράντα χρόνια ακαδημαϊκός δάσκαλος που το υπηρέτησε πιστά προσφέροντας...
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού