Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που προσπάθησε να βιάσει τρεις γυναίκες
Στη σύλληψη ενός επίδοξου βιαστή στο Καλοχώρι προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος φέρεται πως επιχείρησε να βιάσει τουλάχιστον τρεις γυναίκες στην περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη. Τα απανωτά κρούσματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της απόπειρας βιασμού στην περιοχή είχαν προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους και κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

Αμέσως, συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από την ΕΛΑΣ που ερεύνησε εξονυχιστικά την περιοχή και τελικά εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr είναι Ιρακινής καταγωγής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για τη σύλληψη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ) εξέδωσε ανακοίνωση η οποίας έχει ως εξής:

«Ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, με αντικείμενο τους στοχευμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Καλοχωρίου, προχώρησε στη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών για παρενόχληση γυναικών. Πρόκειται για 29χρονο άντρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης, κατά το προηγούμενο διήμερο και σε διαφορετικό χρόνο, προσέγγισε τρείς γυναίκες και προέβη, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απατη
Συναγερμός για νέα τηλεφωνική απάτη: Στο στόχαστρο κτηνοτρόφοι με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό
Το Υπουργείο προειδοποιεί για απόπειρες υποκλοπής προσωπικών στοιχείων – «Καμία ενημέρωση δεν γίνεται τηλεφωνικά»
Συναγερμός για νέα τηλεφωνική απάτη: Στο στόχαστρο κτηνοτρόφοι με πρόσχημα τον αφθώδη πυρετό
τεμμ
Τέμπη: Κατηγορούμενος «δείχνει» το Δημόσιο – «Γνώριζαν τα κενά ασφαλείας και δεν έκαναν τίποτα»
Σφοδρές καταγγελίες για «εγκληματική αδράνεια» και ανενεργά συστήματα – Στο στόχαστρο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Τέμπη: Κατηγορούμενος «δείχνει» το Δημόσιο – «Γνώριζαν τα κενά ασφαλείας και δεν έκαναν τίποτα»
ενεγυλ
Σοβαρές καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες σε ειδικό σχολείο της Κέρκυρας
Η ΕΛΜΕ ζητά άμεσα μέτρα ασφάλειας μετά από βραχυκύκλωμα και πυρκαγιά – «Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα»
Σοβαρές καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες σε ειδικό σχολείο της Κέρκυρας