ΕΛΜΕ Λήμνου: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υγειονομικούς όλης της χώρας
Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Με τη συμμετοχή εκπροσώπου της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου πραγματοποιήθηκε συμβολική κινητοποίηση στο Νοσοκομείο της Λήμνου από σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα του νησιού.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ ενώνουμε τη φωνή μας με τους υγειονομικούς όλης της χώρας και διεκδικούμε μαζί τους:
📌Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών σε όλη τη χώρα και στο Νοσοκομείο Λήμνου, το ιατρείο Μύρινας του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), το πολυϊατρείο Μούδρου.
📌Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
📌Να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ και στο νοσοκομείο Λήμνου. Προμήθεια του νοσοκομείου με αναπνευστήρες για την άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.
📌ΜΑΠ – Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

σχετικά άρθρα