Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Σύνδεσμος Σύρων για το νεκρό βρέφος
Την απόφαση ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Σύρων σε βάρος του ιατροδικαστή Σπύρου Μπουζιάνη ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 11 μηνών βρέφους

«Του δώσαμε διορία 3 -4 ημερών το πολύ για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη», δήλωσε στο iefimerida.gr ο ο δικηγόρος της οικογένειας Ανουάρ Αλ Μπάκρι και εξήγησε: «Αυτό που συνέβη με αυτό με αυτό τον ιατροδικαστή ήταν δολοφονικό. Αυτή η δήλωση ήταν δολοφονική. Να λέει ότι υπάρχουν αδιάβλητες αποδείξεις ότι βιάστηκε το κοριτσάκι και ότι ουσιαστικά δολοφονήθηκε από τον πατέρα του. Αυτά είναι υπόθεση Χάνιμπαλ. Δεν μπορούμε να το σκεφτούμε. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους».

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι ο πατέρας του παιδιού έχει συγχωρέσει τον ιατροδικαστή, αλλά εκείνος εκ μέρους του Συνδέσμου Σύρων στην Ελλάδα επιμένει να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη: «Ο πατέρας τον έχει συγχωρέσει και το δήλωσε δημόσια για όλη αυτή την ταλαιπωρία που υπέστη, για όλο αυτή την επίθεση που έκανε ο ιατροδικαστής γιατί ήταν άδικη, τον αφήνει να λογαριαστεί με τον Θεό, με τον Αλλάχ. Ο πατέρας ήταν πολύ καλός έδειξε την μεγάλη του καρδιά σαν κάθε Σύρος και τον συγχώρεσε. Εγώ υπέμενα ότι εμείς σαν Σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγουμε και θα του δώσουμε ένα μάθημα το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που ο ιατροδικαστής ζητήσει συγγνώμη, απάντησε: «Του δίνω τρεις μέρες, 72 ώρες να ζητήσει συγγνώμη δημόσια για το κακό που έχει δημιουργήσει και για το λάθος αν θέλετε, απροσεξία. Αν δεν το κάνει αυτή την εβδομάδα, την άλλη εβδομάδα (σ.σ. ακολουθεί) φουλ επίθεση, να του δοθεί το μάθημα».

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Παίδων: Νεκρό βρέφος από τη Συρία

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Η έκθεση του ιατροδικαστή και οι αντικρουόμενες καταθέσεις

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Δεν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σύμφωνα με το πόρισμα

σχετικά άρθρα

«Όταν η πανδημία γίνεται "ευκαιρία" για επίθεση στα δικαιώματα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών»
«Όταν η πανδημία γίνεται "ευκαιρία" για επίθεση στα δικαιώματα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών»
«Οργιάζουν σχολάρχες στα ιδιωτικά σχολεία και εργοδότες στα φροντιστήρια», σημειώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής
«Όταν η πανδημία γίνεται "ευκαιρία" για επίθεση στα δικαιώματα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών»