Λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου νεαροί άνδρες περνώντας από το γραφείο διασωστών του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Αλικαρνασού, χωρίς λόγο και αιτία «ξέσπασαν» στο σταθμευμένο ασθενοφόρο αλλά και σε παρακείμενα οχήματα.
Με μανία άρχισαν να τα χτυπούν με χέρια και με πόδια προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, σύμφωνα με το cretapost.gr.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τους διασώστες που ήταν σε βάρδια που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.
Αντί να ζητήσουν συγνώμη για τις φθορές που προκάλεσαν, χωρίς κανέναν δισταγμό άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ένα με μανία αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο.
Ο διασώστης διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα κυρίως στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί της Υ.Α. Ηρακλείου έχοντας τις περιγραφές των δραστών κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Οι δύο νεαροί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχαν εμπλακεί και νωρίτερα σε άλλο καβγά σε κεντρικό σημείο της πόλης, όμως αφέθησαν ελεύθεροι αφού δεν είχαν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος τους.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς
Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom