Άγριο φονικό στην Κρήτη: Συνελήφθη ο δράστης
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από το νέο, άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες, στη Μεσαρά, με θύμα έναν 79χρονο άνδρα και τραυματία την 65χρονη γυναίκα του

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο φερόμενος ως δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 79χρονου είναι ένας 51 χρονος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, συνελήφθη λίγο μετά τις 8.30 το πρωί της Πέμπτης.

O 51χρονος από το Ζαρό εντοπίστηκε στο ρακοκάζανο που διαθέτει στα περίχωρα των Μοιρών. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις οπλοφορίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε και το όπλο με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 79χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 51χρονος εμφανίστηκε στη γκαρσονιέρα που νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγος του και άρχισε να φωνάζει, εκτός εαυτού. Στο ισόγειο έμενε ο άτυχος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος άκουσε τις φωνές και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Τότε ο 51χρονος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- άρχισε να ζητάει εξηγήσεις για τους λόγους που ενοικίασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγο του. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε βγάλει όπλο με το οποίο σημάδεψε τον άτυχο άνδρα πυροβολώντας τον όπως επίσης και τη γυναίκα του θύματος που ήταν μαζί του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εκτός κινδύνου η 65χρονη σύζυγος

Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια της τον άνδρα της να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 51χρονου, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Γιος θύματος: ” Θα μπορούσα αν είμαι εγώ στη θέση του πατέρα μου”

Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο γιος του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδιών και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες αφού όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά θα μπορούσε να ήταν εκείνος στη θέση του πατέρα του. Όπως αναφέρει η σελίδα, ρωτούσε τους γείτονες που είναι το σπίτι του “τουρ” …” Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα πυροβολούσε εμένα….” φέρεται να δήλωσε συγκλονισμένος.

«Στο πόδι» η γειτονιά

Το βράδυ της Τετάρητς όλη η γειτονιά αναστατώθηκε από τις φωνές του με τον ίδιο να μη διστάζει να βγάζει όπλο και να σκοτώνει εν ψυχρώ τον 79χρονο άνδρα και να τραυματίζει την 65χρονη σύζυγο του. Να σημειωθεί ότι η εν διαστάσει σύζυγος του φερόμενου ως δράστη δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)