Thumbnail
Από το μπαλκόνι του σχολείου του πήδηξε ένας μαθητής δημοτικού στον νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Γάζι, αναστατώνοντας τους συμμαθητές και τους δασκάλους του.

Ο ανήλικος μαθητής, για άγνωστους ακόμα λόγους, μπήκε στην αίθουσα, κλειδώθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, του δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης, σε δήλωσή του επεσήμανε: «Συνομίλησα με τη διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης, ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς – ευτυχώς – σραμπούληξε μόνο το πόδι του».

Πηγή: cretapost.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα