Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=K-VYQdUncFg at this time, please check again later.
skydra iereas
Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο δημοτικό συμβούλιο είπε «ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…», ο ιερέας απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»

Ακραίες τοποθετήσεις και ρατσιστικές φραστικές επιθέσεις κατά των προσφύγων σημειώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Σκύδρας, κυρίως από ιερέα, ο οποίος παρότρυνε σχεδόν τους πολίτες σε χρήση βίας

Ο ιερέας ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πιο φασιστικό κείμενο από το κοράνι.

Όπως είπε: «Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».

Συνεχίζοντας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του. Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο…».

Ο ιερέας ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη… Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε…».

Ο ιερέας τόνισε επίσης ότι δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες, αλλά «λαθρομετανάστες», αμφισβητώντας μάλιστα το αν είναι κατατρεγμένοι και υποφέρουν ή έρχονται για να... μεταδώσουν την πίστη τους!

Μάλιστα όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους είπε «ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…», ο ιερέας απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»

Υπενθυμίζεται ότι στη Σκύδρα, στο παρελθόν, είχαν λάβει χώρα ακραία ρατσιστικά φαινόμενα. Το Μάρτιο του 2016, άγνωστοι είχαν πετάξει κεφάλια γουρουνιών μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη.

Οι άγνωστοι ήθελαν να καταστήσουν το χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον πραγματοποιούνταν κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=K-VYQdUncFg

Πηγή βίντεο: ifonitispellas.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα