Thumbnail
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Στη Λέρο έχουν μεταφερθεί και ανακρίνονται οι τρεις ύποπτοι για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από στρατόπεδο, γεγονός που κάνει το γύρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Αν και οι πληροφορίες αρχικά υπέδειξαν 10 υπόπτους στους οποίους και επικεντρώθηκαν οι έρευνες, στη συνέχεια οι Αρχές συνέλαβαν τρία άτομα. 
Πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ), οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Open, μετά το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων βρέθηκαν οι απαιτούμενες πληροφορίες για την σύνδεση των τριών υπόπτων με την υπόθεση της κλοπής του στρατιωτικούς υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι την εξέλιξη της έρευνας παρακολουθεί επιπλέον κλιμάκιο αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής, που έχει μεταβεί από την Τρίτη στο νησί, όπως επίσης και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πλημμύρα στην Άνω Γλυφάδα
Θάνατος εκπαιδευτικού στην Άνω Γλυφάδα: «Το νερό ερχόταν με πάρα πολλή ορμή» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
«Το νερό ερχόταν με πάρα πολλή ορμή» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την τραγωδία της Άνω Γλυφάδας
Θάνατος εκπαιδευτικού στην Άνω Γλυφάδα: «Το νερό ερχόταν με πάρα πολλή ορμή» - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες