Λέρος: «Μίλησαν» τα κινητά των υπόπτων για την κλοπή στρατιωτικού υλικού
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Στη Λέρο έχουν μεταφερθεί και ανακρίνονται οι τρεις ύποπτοι για την κλοπή στρατιωτικού υλικού από στρατόπεδο, γεγονός που κάνει το γύρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Αν και οι πληροφορίες αρχικά υπέδειξαν 10 υπόπτους στους οποίους και επικεντρώθηκαν οι έρευνες, στη συνέχεια οι Αρχές συνέλαβαν τρία άτομα. 
Πρόκειται για έναν αποθηκάριο που πήρε μετάθεση από την Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ), οι οποίοι έχουν αποστρατευθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Open, μετά το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων βρέθηκαν οι απαιτούμενες πληροφορίες για την σύνδεση των τριών υπόπτων με την υπόθεση της κλοπής του στρατιωτικούς υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι την εξέλιξη της έρευνας παρακολουθεί επιπλέον κλιμάκιο αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής, που έχει μεταβεί από την Τρίτη στο νησί, όπως επίσης και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΠΕ Πειραιά, 26/2
Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΠΕ Πειραιά, 26/2
Παράσταση διαμαρτυρίας των συλλόγων ΠΕ και των αιρετών του ΠΥΣΠΕ Πειραιά στη Δ/νση Εκπαίδευσης σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που κατέθεσαν...
Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΠΕ Πειραιά, 26/2