Thumbnail
Βίαιη επίθεση στο Ρέθυμνο

Επίθεση δέχτηκε κλιμάκιο εφοριακών στο Ρέθυμνο από οδηγό φορτηγού μεταφορών, όταν του ζητήθηκε η διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη.

Πρόκειται για δύο εφοριακούς της ΑΑΔΕ ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 55 ετών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι εφοριακοί του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το φορτηγό.

Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης, ενώ το φορτηγό βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Δύο σοβαροί τραυματισμοί

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ρήξη τυμπάνου βρίσκεται η ελεγκτής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό φορτηγού τον οποίο επιχείρησε να ελέγξει σήμερα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Ο οδηγός του φορτηγού βιαιοπράγησε επίσης εναντίον ενός ακόμη ελεγκτή ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός αναζητείται αλλά οι ελεγκτές, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές πήραν τις πινακίδες του φορτηγού. Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

agori-nosokomeio.jpg
Αγρίνιο: 9χρονος χορήγησε φάρμακο σε συμμαθητή του λόγω επικίνδυνου «challenge» – Σοκ στο σχολείο
Αγρίνιο: 9χρονος στο νοσοκομείο μετά από επικίνδυνο «challenge» -Του έδωσε φάρμακα ένας συμμαθητής του!
Αγρίνιο: 9χρονος χορήγησε φάρμακο σε συμμαθητή του λόγω επικίνδυνου «challenge» – Σοκ στο σχολείο
Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
ΙΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για αιτήσεις στα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8
Κλείνει η υποβολή αιτήσεων – 37 προγράμματα για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, εξ αποστάσεως, με έναρξη τον Ιανουάριο 2026
ΙΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για αιτήσεις στα επιμορφωτικά προγράμματα SUB.8
συγχονε
Νέος γύρος συγχωνεύσεων σχολείων προκαλεί αντιδράσεις - Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής
Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής καλεί τις Ενώσεις Γονέων του Βόρειου Τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας,...
Νέος γύρος συγχωνεύσεων σχολείων προκαλεί αντιδράσεις - Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής
peripoliko astinomia perama
Σταυρούπολη: Δύο 15χρονοι προκαλούν χάος με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Τραυματίες και γονείς στο τμήμα
Θεσσαλονίκη: 15χρονοι με κλεμμένη μηχανή τραυμάτισαν οδηγό ΙΧ και αστυνομικό
Σταυρούπολη: Δύο 15χρονοι προκαλούν χάος με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Τραυματίες και γονείς στο τμήμα