τοπαλουδη
Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της Έλενας Τοπαλούδη, φέρεται να βίασε 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες μαζί με 23χρονο φίλο του

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία κι ένας 23χρονος . Πρόκειται για την σοκαριστική καταγγελία βιασμού 19χρονης κοπέλας με αναπηρία άνω του 67%, η οποία φοιτούσε σε ειδικό σχολείο της Ρόδου. Το βούλευμα εκδόθηκε χθες, Δευτέρα 24/6.

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος , βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο, την ανάπηρη κοπέλα.

Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

Πηγή: dimokratiki.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πρωτομαγιά 2026
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
Για ποιους είναι αργία η Πρωτομαγιά 2026, ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά
Πρωτομαγιά: Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν – Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, τράπεζες
ντανταδες
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα
Eπιμελητές και επιμελήτριες από όλη τη χώρα μπορούν από σήμερα να εγγράφονται στο Μητρώο του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονίας»
Νταντάδες της Γειτονιάς: Ανοίγει στις 13:00 η πλατφόρμα για όλη τη χώρα