Thumbnail
Αλεξανδρούπολη

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη που επιτέθηκε στον ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είχε επιτεθεί με γροθιές στον ελεγκτή κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έδειξε ότι δεν έκοβε αποδείξεις.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, ελεγκτές της, κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου για την έκδοση αποδείξεων, μπήκαν σε καφετερία της Αλεξανδρούπολης, όπου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι όχι μόνο δεν εκδίδονταν αποδείξεις αλλά δεν κόβονταν ούτε τα δελτία παραγγελίας. Κατά βεβαίωση των παραβάσεων και ενώ οι ελεγκτές ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι θα επιβληθεί στην επιχείρησή του 48ωρο «λουκέτο», όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, εκείνος επιτέθηκε και χτύπησε με γροθιές τον έναν εφοριακό υπάλληλο.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Το αξιοπερίεργο είναι ότι επιστρέφοντας από το νοσοκομείο, όπου πήγε για τις πρώτες βοήθειες, ο εφοριακός άκουσε τον ιδιοκτήτη του καφέ να τον απειλεί με μήνυση και τους αστυνομικούς να του γνωστοποιούν ότι κρατείται.

Ως γνωστόν με πρόσφατες διατάξεις δεν προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία για όσους επιτελούν το έργο τους εν ώρα υπηρεσίας. Χρειάστηκε η παρέμβαση του τοπικού εισαγγελέα για την επίλυση του θέματος καθιστώντας σαφές ότι ο εφοριακός κακώς κρατείται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα