Thumbnail
Χαλκίδα

 

 

Γυναίκα συνελήφθη χθες βράδυ στη Σουβάλα Χαλκίδας, επειδή χτυπούσε αλύπητα την κόρη της, στην παραλία, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Στις 7.30 το απόγευμα, τα στελέχη της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν στην παραλία γιατί μία γυναίκα χτυπούσε την 17χρονη κόρη της. Ήδη είχε συγκεντρωθεί κόσμος, αλλά κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει την μανία της 36χρονης μητέρας, ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο παιδί της, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η 36χρονη, μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, συνελήφθη από τους άνδρες του Γραφείου Ασφάλειας. Για το θέμα γίνεται προανάκριση και η δικογραφία που θα σχηματισθεί θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: tvstar.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουνουπίδι
Πώς το κουνουπίδι μπορεί να ενισχύσει το πρόγραμμα διατροφής σας αν κάνετε δίαιτα

Το κουνουπίδι δεν είναι μόνο ένα πολυλειτουργικό λαχανικό στην κουζίνα, αλλά και ένας σύμμαχος για την

Πώς το κουνουπίδι μπορεί να ενισχύσει το πρόγραμμα διατροφής σας αν κάνετε δίαιτα