Κοινωνία 0

Πατέρας Τοπαλούδη: Τρία κορίτσια που βιάστηκαν στη Ρόδο μίλησαν μαζί μου

Πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Και άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που έπεσαν θύματα εκβιαστών και βιαστών

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει, τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα...» ανέφερε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται σοκάρουν μετά τη μήνυση που υπέβαλε 32χρονη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν 3 άνδρες από το νησί.

Ο κ. Τοπαλούδης αποκαλύπτει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που, όπως του είπαν άγνωστοι, είχαν βιάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα. Πήραν τηλέφωνο σε εμάς, τώρα από εκεί και μετά, πρέπει να πάνε να γίνουν καταγγελίες» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Από την πλευρά πρώην αστυνομικός στη Ρόδο λέει ότι η Ελένη Τοπαλούδη τον είχε προσεγγίσει, ώστε, με τη βοήθειά του να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

«Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει "έχω ένα δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουνε» είπε.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβιασμός κοριτσιών, μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν, είναι μια γνωστή αλλά κρυφή ιστορία. Στο νησί είναι δημοφιλής κλειστή μυστική ομάδα στο Facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία