Warning message

Unable to retrieve https://youtu.be/4NbjvrqSDNw at this time, please check again later.
Thumbnail
Σε εκπομπή του ΑΝΤ1 δημοσιογράφος σχολίασε το φαινόμενο της άναρχης δόμησης

Οργισμένη ήταν η αντίδραση κατοίκου που μίλησε στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη για την πρωτοφανή καταστροφή που άφησε πίσω τις 100 νεκρούς, στη φωτιά που κατέκαυσε το Μάτι και τον Βουτζά.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζινικόλας νωρίτερα αναφέρθηκε σε φαινόμενα άναρχης δόμησης στην περιοχή, προκαλώντας την αντίδραση της γυναίκας:

«Σεβαστείτε, τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα. Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό στους ανθρώπους που κλαίνε τους δικούς τους. Που περίμεναν το πόρισμα με αγωνία. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια, τέτοια μέρα», τόνισε.

Η ίδια κάτοικος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές το απόγευμα της «μαύρης Δευτέρας», στις 23 Ιουλίου. Τα περισσότερα θύματα, είπε, «ήταν έξω από τα σπίτια τους. (…) Οι άνθρωποι δεν κάηκαν γιατί δεν έβρισκαν τη θάλασσα. Κάηκαν από την εκκωφαντική σιωπή και απουσία του κράτους εκείνη την ημέρα. Οι περισσότερες οικογένειες κάηκαν έξω από τα σπίτια τους, 50 μέτρα από τη Μαραθώνος».

«Νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη εμείς οι κάτοικοι από τον κάθε θεσμοθετημένο φορέα.

Ήταν όλοι απόντες, αναλάβαμε μόνοι μας να σώσουμε τον κόσμο, να μεταφέρουμε ανθρώπους, να κλείσουμε τους δρόμους. Δεν μιλάμε, αλλά νισάφι! Δεν μπορώ να ακούω και την κάθε μαλ@@@α του κάθε δημοσιογράφου!

Εγώ έκλεισα το δρόμο και σταμάτησαν να έρχονται τα αυτοκίνητα από τη Μάκρη για να μπουν στο Μάτι. Εγώ έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα. Δεν πήρα τα παιδιά μου θα φύγω! Αδειάζαμε πολυκατοικίες. Παίρναμε τους νεκρούς με τα χέρια και τους πηγαίναμε στα ασθενοφόρα», πρόσθεσε.

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Δημήτρη Χατζηνικόλα αν ήθελε να απαντήσει κι εκείνος απάντησε αρνητικά, η γυναίκα εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο. «Τι να την κάνω; Μη σας πω που να τη βάλει την απάντηση ο κ. Χατζηνικόλας», είπε και λέγοντας «άντε γα@@@ου», και αποχώρησε.

https://youtu.be/4NbjvrqSDNw

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα