Προσλήψεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής: 830 θέσεις με το «Άθληση για Όλους» - Κριτήρια και ωφελούμενοι

Κοινωνία 0

Δύο νεκροί από τη γρίπη στην Κέρκυρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η1Ν1

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα θανάτων, νέων ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης τύπου Α', στο νησί της Κέρκυρας, έρχονται να αυξήσουν τη λίστα των θυμάτων του ιού Η1Ν1.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, το πρώτο περιστατικό θανάτου σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας όταν νεαρή γυναίκα, περίπου 45 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή, προσβεβλημένη από τον ιό της Γρίπης τύπου Α', στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Το δεύτερο περιστατικό θανάτου που επιβεβαιωμένα, σύμφωνα με τον κ. Κακαβίτσα, οφειλόταν στον ιό της Γρίπης τύπου Α', είναι ενός 37χρονου από το Κοκκίνη, που πέθανε στον ύπνο του, στο σπίτι του και κατόπιν διενέργειας νεκροψίας - νεκροτομής, αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, πως ο θάνατός του προήλθε από το «θανατηφόρο» ίο της γρίπης.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, κάνει έκκληση σε κάθε πολίτη που έχει ύποπτα συμπτώματα γρίπης, να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο ή στα Κέντρα Υγείας, ενώ να σημειωθεί ότι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κακαβίτσα, «νοσηλεύονται ασθενείς, που έχουν πιστοποιηθεί με γρίπη, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους», όπως επεσήμανε ο ίδιος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία