Thumbnail
Παρέχονται οδηγίες σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων για τοποθέτηση σε θέση επικουρικού προσωπικού (πλην ιατρών)

Οδηγίες για έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων Νοσηλευτών, Κ.Λ., Ψυχολόγων, Φυσ/τών, Επισκεπτών Υγείας κ.α. για τοποθέτηση σε θέση Επικουρικού προσωπικού σε δομές του Υπουργείου Υγείας

Σύμφωνα με το αρθ. 7 της ανωτέρω (β) σχετικής, μετά την έγκριση του Υπουργού Υγείας για τοποθέτηση επικουρικού προσωπικού σε φορέα, οι αρμόδιοι υπάλληλοι κάθε Δ.Υ.Πε, επιλέγουν από την αναρτημένη λίστα και τοποθετούν τον/την υποψήφιο/α που συγκεντρώνει τα περισσότερα μόρια και έχει δηλώσει κατά πρώτη επιλογή το συγκεκριμένο φορέα (για παράδειγμα: εάν εγκριθεί η πρόσληψη ενός υπαλλήλου για το ΓΝ Ευαγγελισμός, ο/η υποψήφιος/υποψήφια που θα επιλεγεί είναι αυτός που έχει δηλώσει ως πρώτη επιλογή του τον συγκεκριμένο φορέα και έχει και τα περισσότερα μόρια από τους συνυποψηφίους/ες του/της με πρώτη επιλογή το συγκεκριμένο φορέα.). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποψήφιος/α που έχει δηλώσει κατά πρώτη επιλογή το συγκεκριμένο φορέα, τότε επιλέγεται ο/η υποψήφιος/α που έχει ως δεύτερη επιλογή το συγκεκριμένο φορέα κ.ο.κ.

Έλεγχος υποχρεωτικών δικαιολογητικών ανεξαρτήτως κατηγορίας και κλάδου

Ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει καταθέσει/επισυνάψει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

i.Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 περί μη κωλύματος διορισμού στο δημόσιο (βλ. ΚΥΑ σελ. 28713 παρ. 4)

ii. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 ότι δεν κατέχει θέση επικουρικού προσωπικού ή προσωπικού σε Το.Μ.Υ. (βλ. ΚΥΑ σελ. 28713 παρ. 5)

iii. Δελτίο ταυτότητας/Διαβατήριο/Άδεια Παραμονής. Στην περίπτωση που δεν διαθέτει Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πρέπει να έχει επισυνάψει και το απαιτούμενο Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας.

Προσοχή: για την κατηγορία ΔΜ εφόσον ο υποψήφιος/α έχει επισυνάψει ΑΔΤ ή Διαβατήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν απαιτείται Άδεια Παραμονής. iv. Βεβαίωση εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής (για τους άνδρες υποψηφίους και μόνο). Προσοχή δεν γίνονται δεκτές βεβαιώσεις αναβολής.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο όπως αναρτήθηκε στη διαύγεια ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα