Κοινωνία

Τι ισχύει με το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ

OAED_ergasia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Οργανισμός Εργατικής Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού(ΟΑΕΔ) σχετικά με τις ημερομηνίες προπληρωμής του δώρου Χριστουγέννων για το 2018 και των επιδομάτων ανεργίας.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός αναφέρει στην ανακοίνωση του τα εξής: Από τη Δευτέρα, 10.12.2018 θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από τη Δευτέρα, 10.12.2018 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10.12.2018 μέχρι και 06.01.2019.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία