Μάτι 78 μέρες μετά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός επιζώντα
Βίωσε τη φρίκη, τον πόνο, την τραγωδία και την αγωνία στην πύρινη κόλαση στο Μάτι

Σήμερα, 78 ημέρες μετά ο κ. Δημήτρης βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, όμως κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε όλον αυτόν τον καιρό στην εντατική.

Βρέθηκε ανάμεσα στις φλόγες, έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί και κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Πάλεψε, όμως και κατάφερε να επικρατήσει στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

«Μπήκα σε ένα στενό που ήξερα ότι καταλήγει στη θάλασσα, αλλά ο δρόμος είχε κουκουνάρια καμμένα και γλίστρησα και έπεσα κάτω. Μετά βούτηξα στη θάλασσα, μετά ήρθαν κάποια στιγμή και μας πήραν οι βάρκες και μετά λεπτομέρειες δεν θυμάμαι πρέπει να λιποθύμησα», διηγείται.

«Ήταν τα χέρια μου καμένα, τα πόδια μου καμένα», λέει και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το προσωπικό του Ευαγγελισμού, που του έσωσε τη ζωή.

Όταν ξύπνησε από το κώμα, το μόνο που ήθελε ήταν να γνωρίζει πού ήταν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγος και ο 5χρονος γιος του. 

«Τότε ησύχασα. Μόνο τότε ησύχασα, γιατί δεν ήξερα τι είχαν απογίνει ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα μου, ούτε οι συγγενείς. Κανένας», δήλωσε ο κ. Δημήτρης στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Δείτε τα όσα διηγείται στην κάμερα:

Βίντεο via enikos.gr

best of network

σχετικά άρθρα

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Νέες «τρομοκρατικές» εκτιμήσεις επιστημόνων ότι η άνοδος της στάθμης των θαλασσών μπορεί να ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100