Thumbnail
Τραγωδία

Νεκρά είναι τελικά τα δύο δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνταν εδώ και μέρες στο Μάτι έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή.

Πρόκειται για τα δίδυμα κορίτσια που αναζητούσαν οι γονείς τους πιστεύοντας ότι τα είχαν δει σε βίντεο τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και τη γιαγιά τους.


Έπειτα από εξέταση DNA που πραγματοποιήθηκε ο κ. Τσούκαλης γνωστοποίησε την ταυτοποίηση των σορών τους.Οι αρχές, εκτός των σορών των διδύμων, ταυτοποίησαν και τις σορούς των παππούδων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δίδυμα κορίτσια παραθέριζαν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοούνταν.

Το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκε με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

Οι εννιάχρονες δίδυμες είχαν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον καθώς χθες η υπόθεση της αναζήτησης τους έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα The Times του Λονδίνου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημήτρης Νατσιός
Νατσιός: «Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου – Καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα»
«Σωστά δεν διδάσκεται στα σχολεία η θεωρία της εξέλιξης» - Αδιανόητο κρεσέντο από τον πρόεδρο της Νίκης, Δημήτρη Νατσιό
Νατσιός: «Βλασφημία η θεωρία του Δαρβίνου – Καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα»