Ενημέρωση: Χάος στους δρόμους της Αθήνας
Λόγω απεργίας του μετρό

 

 Η κίνηση είναι ανυπόφορη αυτή την ώρα στο ρεύμα καθόδου της εθνικής στο ύψος της Μεταμόρφωσης αλλά και στην είσοδο της εθνικής προς Αττική οδό.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στον Κηφι8σό, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα προς Πειραιά μεταξύ Πέτρου Ράλλη και Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην παραλιακή έντονο είναι το πρόβλημα από τον Άλιμο ως το Φάληρο, ενώ στη λεωφόρο Συγγρού, στην άνοδο, τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από τον Άγιο Σώστη.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρόβλημα ξεκινάει από την Αργυρούπολη στην Εθνάρχου Μακαρίου και ως την Καλλιρρόης, ενώ αδιάβατη είναι και η κάθοδος προς τη Βουλιαγμένης της Μαρίνου Αντύπα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στον περιφερειακό για Καρέα ήδη από το ύψος της Αρτέμιδος, ενώ αδιάβατη είναι και η λεωφόρος Αγίου Ανδρέα στην Άνοδο.

Στο κέντρο έντονο είναι το πρόβλημα στη Φιλολάου, αλλά και στην κάθοδο της Υμηττού, ενώ πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στη βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και στην βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα.

Αδιάβατα είναι και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κατεχάκη, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρουν έντονη κίνηση σε όλο το μήκος της λεωφόρου Μεσογείων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής ως και την Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου.

Έντονο είναι το πρόβλημα και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

best of network

σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Ανοικτή σύσκεψη φορέων οργάνωσε απόψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει αποφάσεις
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης