Thumbnail
Λόγω απεργίας του μετρό

 

 Η κίνηση είναι ανυπόφορη αυτή την ώρα στο ρεύμα καθόδου της εθνικής στο ύψος της Μεταμόρφωσης αλλά και στην είσοδο της εθνικής προς Αττική οδό.

Πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στον Κηφι8σό, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα προς Πειραιά μεταξύ Πέτρου Ράλλη και Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην παραλιακή έντονο είναι το πρόβλημα από τον Άλιμο ως το Φάληρο, ενώ στη λεωφόρο Συγγρού, στην άνοδο, τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από τον Άγιο Σώστη.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρόβλημα ξεκινάει από την Αργυρούπολη στην Εθνάρχου Μακαρίου και ως την Καλλιρρόης, ενώ αδιάβατη είναι και η κάθοδος προς τη Βουλιαγμένης της Μαρίνου Αντύπα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί και στον περιφερειακό για Καρέα ήδη από το ύψος της Αρτέμιδος, ενώ αδιάβατη είναι και η λεωφόρος Αγίου Ανδρέα στην Άνοδο.

Στο κέντρο έντονο είναι το πρόβλημα στη Φιλολάου, αλλά και στην κάθοδο της Υμηττού, ενώ πολύ έντονο είναι το πρόβλημα στη βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και στην βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα.

Αδιάβατα είναι και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κατεχάκη, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρουν έντονη κίνηση σε όλο το μήκος της λεωφόρου Μεσογείων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής ως και την Αλεξάνδρας στο ρεύμα καθόδου.

Έντονο είναι το πρόβλημα και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα