Ένταση επικράτησε στις εκδηλώσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Συγκεκριμένα, μετά την συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων από τα στρατεύματα της γερμανικής κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο. Εκεί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς θέλησε να εμποδίσει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Σταθοπούλου να καταθέσει στεφάνι, λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να πάει να καταθέσει στεφάνι, είναι δική μας εκδήλωση, δεν είναι δική σας”.
Ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ του κ. Μπρουμά και του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Κόντου, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς και προπηλακισμό. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παρευρισκόμενων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ