Thumbnail
Λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας και το Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 15 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 11:00, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων ως εξής:

-Μαυρομματαίων, Ευελπίδων, Μουστοξύδη, Βαλτινών, Μπούσγου, Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Πριγκιποννήσων, Αγλαοφώντος, Μεγαλουπόλεως, Πλ.Γκύζη, Γκύζη, Μομφεράτου, Λουκάρεως, Ιπποκράτους, Πανεπιστημίου, Θεμιστοκλέους, Σπ.Τρικούπη και Στουρνάρη, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Αριστοτέλους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Μάρνης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Δεριγνύ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Μαυρομματαίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Σόλωνος και Ακαδημίας, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Γ' Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της Πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μάρνης, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ.Βάθης και της οδού Πατησίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntes
Σχολεία και διοικητική ασφυξία: Στο κέντρο του λαβύρινθου βρίσκεται ο διευθυντής
Η ανάγκη αποφόρτισης του διοικητικού έργου των σχολικών μονάδων δεν είναι συντεχνιακό αίτημα. Είναι βαθιά παιδαγωγική και κοινωνική αναγκαιότητα.
Σχολεία και διοικητική ασφυξία: Στο κέντρο του λαβύρινθου βρίσκεται ο διευθυντής
ekpaideytikoi
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η μισθοδοσία των 180.000 μονίμων και αναπληρωτών
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΙΑΣ οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που μισθοδοτούνται στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι 71.095 ενώ στη Δευτεροβάθμια είναι...
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η μισθοδοσία των 180.000 μονίμων και αναπληρωτών