Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΑΧΑΙΟΣ», που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις 12:40 το μεσημέρι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, στο λιμάνι Σκάλας Αγκιστρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ήδη στους τέσσερις επιβάτες αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εξήλθαν. Το πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς, Αίγινα, Αγκίστρι μετέφερε 198 επιβάτες, 13 ΙΧ οχήματα, 1 φορτηγό και 8 δίκυκλα.
Το «ΑΧΑΙΟΣ» αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολοθούντα νηογνώμονα προκειμένου να λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοϊας και να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Οι επιβάτες αναμένεται επίσης να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom