«Κακοκαιρία εξπρές» προ των πυλών: Πού έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια στα ορεινά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Κοινωνία 0

40χρονη μητέρα έκανε ράφτιγκ στον Λάδωνα και πνίγηκε

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στη βάρκα επέβαιναν 8-9 άτομα

Τραγικό τέλος βρήκε μια 40χρονη το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στον ποταμό Λάδωνα στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η άτυχη γυναίκα έκανε ράφτινγ (κατάβαση του ποταμού με φουσκωτή βάρκα), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η βάρκα στην οποία επέβαινε αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 16.15.

Όπως μεταδίδει το kalavrytanet.com η 40χρονη Χρ. ήταν μητέρα δύο παιδιών. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 16:00 όταν κατά τη διάρκεια ράφτινγκ η βάρκα στην οποία επέβαιναν 8 - 9 άτομα και με οδηγό τον Α.Κ. ανετράπη στο ύψος της περιοχής Μηλιά.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη, πιθανόν κατά την πτώση της στα ορμητικά νερά του Λάδωνα να χτυπήθηκε από κορμό δέντρου, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν, διεξάγεται από το Α.Τ. Κλειτορίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κραυγή αγωνίας από πολλούς Διευθυντές Σχολείων

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα 41χρονης μπλόγκερ πριν πεθάνει από καρκίνο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία