Thumbnail
Οδηγούσε εκτός ελέγχου στο αντίθετο ρεύμα, διεμβόλισε περιπολικά

Απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική οδό με τρακαρισμένα περιπολικά και έναν νεκρό και τραυματία.

Τραγικός επίλογος με έναν νεκρό και τραυματία έναν οδηγό φορτηγού που μπήκε στο διάβα του, είχαμε το πρωί της Δευτέρας (5/3) μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, που δεν υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και ειναι νεκρός.

Πηγή: lamiareport

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σύνταξη
Όλες οι αλλαγές στη συνταξιοδότηση μετά το 2027 – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι
Ανατροπές στη συνταξιοδότηση από το 2027 – Ποιοι θα βγουν νωρίτερα και ποιοι θα περιμένουν περισσότερο
Όλες οι αλλαγές στη συνταξιοδότηση μετά το 2027 – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι
πανελλαδικές.jpg
Μια ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!
Ο Ιωάννης Παρίσης «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.340 μόρια – Η ιστορία ενός μαθητή που νίκησε όλα τα εμπόδια
Μια ιστορία ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών με 19.340 μόρια, από εκείνες που γράφονται αργά, με ιδρώτα, σιωπές και απόφαση!