Thumbnail
Για συκοφαντική δυσφήμιση

Αγωγή με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε  η εταιρεία BEAT κατά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ)  Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Προ διμήνου η εταιρεία είχε στείλει και εξώδικο ζητώντας τότε να σταματήσει «η διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία».

Το εξώδικο είχε σταλεί λόγω δηλώσεων του κ. Λυμπερόπουλου για εταιρείες φαντάσματα, αντεθνικά συμφέροντα που πλήττουν την ήδη βαριά λαβωμένη μικρομεσαία τάξη, για  εκμετάλλευση των οδηγών και παράτυπο τρόπο λειτουργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παρελαση
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
Ένα μοναδικό δίδυμο που δίδαξε θάρρος, χαρά και αλληλεγγύη ανήμερα της 25ης Μαρτίου
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
pada
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου
«Σε μια Ελλάδα που συχνά πορεύεται διχασμένη, το παράδειγμα των Εξοδιτών πρέπει να αποτελεί το διαχρονικό μας βάπτισμα ενότητας»
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου