Το σχολείο του Τζέιμς Φράνκο τον «αποκαθήλωσε»
ΗΠΑ

Το σχολείο στο οποίο πέρασε τα τελευταία μαθητικά του χρόνια ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζέιμς Φράνκο, αποφάσισε να κατεβάσει μια τοιχογραφία που είχε ζωγραφίσει ο ηθοποιός και σχεδιάζει να απομακρύνει και άλλα έργα τέχνης τα οποία ο καλλιτέχνης δώρισε στο σχολείο λόγω των κατηγοριών για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά που του αποδίδονται.

   «Η απομάκρυνση των έργων τέχνης από το γυμνάσιο του Πάλο Άλτο είναι προς το συμφέρον των μαθητών μας υπό το φως της εκπαιδευτικής αποστολής μας», τονίζει σε ανακοίνωση τού σχολείου, η διευθύντρια Κάρεν Χέντρικς. Η ανακοίνωση ωστόσο δεν κάνει καμία σαφή αναφορά γύρω από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει για τον Τζέιμς Φράνκο. Η σχολική εφημερίδα είναι αυτή που έριξε φως συνδέοντας τα δύο γεγονότα.

   Ο Φράνκο αποφοίτησε από το σχολείο το 1996 και τα έργα τέχνης του προβάλλονταν από τότε σε εξέχουσα θέση. Πρώην σπουδαστές της σχολής τού διάσημου ηθοποιού -που έχει κλείσει τώρα- μιλούν για μη επαγγελματική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος ερωτικών σκηνών που δίδασκε ο ίδιος. Δύο γυναίκες τον κατηγορούν ότι θύμωσε πολύ όταν αρνήθηκαν να βγάλουν τις μπλούζες τους, υποδυόμενες τις στριπτιζέζ.

   Φ.Δ
 

 

σχετικά άρθρα

Θάνατος 25χρονου στην Πάτρα - Εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε πολυκατοικία
Θάνατος 25χρονου στην Πάτρα - Εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε πολυκατοικία

Ενας 25χρονος βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα στο σώμα, στην Πάτρα

Ενοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Καραϊσκάκη 113 εντόπισαν τον νεαρό σε...

Θάνατος 25χρονου στην Πάτρα - Εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε πολυκατοικία