Κακοκαιρία: Συναγερμός από το 112 σε Μαγνησία, Σποράδες και Εύβοια – Ισχυρές καταιγίδες την 28η Οκτωβρίου

Κοινωνία 0

Ένταση στο Ειρηνοδικείο μεταξύ ΜΑΤ και μελών της Λαϊκής Ενότητας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένταση επικράτησε όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να μπει στο Ειρηνοδικείο

Μέλη της ΛΑΕ επιχείρησαν να «μπλοκάρουν» τους πλειστηριασμούς, με τα ΜΑΤ να παρεμβαίνουν και να εξωθούν τους διαδηλωτές, ενώ πριν λίγη ώρα στο Ειρηνοδικείο εμφανίστηκαν και 40 μέλη του ΠΑΜΕ.

Νωρίτερα κατατέθηκε τροπολογία που επιφέρει αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον παρεμποδίζει τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκφράζει την αντίθεσή του στην τροπολογία της κυβέρνησης για όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.

«Η κυβερνητική χούντα των πλειστηριασμών, των Τσίπρα-Κοντονή-Τσακαλώτου και τραπεζιτών, δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό της. Με τροπολογία που κατέθεσε μετατρέπει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών σε ιδιώνυμο αδίκημα, με στόχο να φυλακίσει τους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών», τονίζει, σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες γυρίζει την Ελλάδα σε σκοτεινούς χρόνους πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων. Αυτή η κυβέρνηση θα ανατραπεί γρήγορα και μαζί όλο το βρώμικο ξεπουλημένο μνημονιακό πολιτικό μπλοκ» καταλήγει ο γραμματέας της ΛΑΕ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία