Thumbnail
Επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας σε σπίτι στα Σπάτα

Ύστερα από επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στα Σπάτα 50χρονος δραπέτης των φυλακών, ο οποίος καταζητείτο από τον Μάρτιο του 2015, που είχε πάρει άδεια και δεν επέστρεψε.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Καραμολέγκος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές τον Μάρτιο του 2015 και δεν επέστρεψε. Έναν χρόνο μετά την παραβίαση της άδειας, τον Μάρτιο του 2016, είχε πυροβολήσει έναν άνδρα μέσα σε Ι.Χ αυτοκίνητο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Για την υπόθεση αυτή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σημειώνεται ότι άδεια από τις φυλακές ο 50χρονος είχε πάρει και το 2011, την οποία είχε παραβιάσει, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

Στο σπίτι στα Σπάτα εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Αττικής και σήμερα το πρωί έγινε η επιχείρηση, όπου ο δραπέτης συνελήφθη. Επίσης, συνελήφθη μια γυναίκα που ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία και ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτισμός
«Όχι, δεν είμαστε όλοι στο φάσμα»: Η αλήθεια πίσω από μια παρεξηγημένη φράση
Μια καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας εξηγεί γιατί η διάδοση του μύθου περί “λίγου αυτισμού” υποβαθμίζει τις πραγματικές εμπειρίες και δυσκολίες των...
«Όχι, δεν είμαστε όλοι στο φάσμα»: Η αλήθεια πίσω από μια παρεξηγημένη φράση
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Από το «Εδώ Πολυτεχνείο» στο «Εδώ Πειθαρχικό»: Πώς δοκιμάζεται σήμερα η ιστορική κληρονομιά του ΕΜΠ
Το Πολυτεχνείο ως καθρέφτης: τι κερδήθηκε τότε, τι κινδυνεύει τώρα
Από το «Εδώ Πολυτεχνείο» στο «Εδώ Πειθαρχικό»: Πώς δοκιμάζεται σήμερα η ιστορική κληρονομιά του ΕΜΠ