Thumbnail
Απεργία

Στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ., αλλά και 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, εξήγγειλε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, «το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημά μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».

Το σωματείο κατηγορεί επίσης τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ότι «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οι «Σεϋχέλλες» της Αττικής: Η παραλία-έκπληξη μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!

Προσοχή! Ανακαλείται εμφιαλωμένο νερό λόγω πιθανής μόλυνσης

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Ριτσώνα: Συνεχίζει η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών – Μήνυμα 112 στους κατοίκους
Η περιοχή έχει γεμίσει πυκνό μαύρο καπνό, ενώ έχει σταλεί μήνυμα από το 112 στους κατοίκους
Ριτσώνα: Συνεχίζει η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών – Μήνυμα 112 στους κατοίκους