Thumbnail
Χρειάζονται χρήματα για να μεταφερθεί για θεραπεία στο εξωτερικό

Έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων για τη 10χρονη Νεφέλη απευθύνει προς όλες τις πλευρές ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Το μικρό κορίτσι δίνει μάχη για τη ζωή του και χρειάζεται επειγόντως μεταφορά σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΙΣΑ, " η Νεφέλη διεγνώσθη τον Ιούλιο, με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία. Σύμφωνα με το θεραπευτικό Πρωτόκολλο AEWS003.1 χρήζει ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου και πρέπει να χειρουργηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτό και σύμφωνα με την κρίση των Θεραπόντων Ιατρών έχει προγραμματισθεί η μετάβασή της σε εξειδικευμένο Κέντρο του εξωτερικού με αποδεδειγμένη εμπειρία, στο RIZZOLI ORTOPEDICO ISTITUTO, στη Μπολόνια της Ιταλίας

«Είναι άκρως επείγον για την επιβίωση της κόρης μου να τηρηθούν τα χρονικά όρια του θεραπευτικού πρωτοκόλλου και να χειρουργηθεί στο ανωτέρω εξειδικευμένο Κέντρο ,το οποίο κατά τους θεράποντες, θα προσδώσει τη βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της. Για τον λόγο αυτό, παρακαλώ όλους να βοηθήσουν στην έγκαιρη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για να μπορέσουμε να είμαστε στο ανωτέρω Κέντρο την προγραμματισμένη ημερομηνία στις 27.9.2017, προκειμένου να χειρουργηθεί η κόρη μας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εκ των προτέρων και βασιζόμαστε πλέον στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας», επισημαίνει η μητέρα του παιδιού Βενετία Κρόμπα.

Σημειώνεται ότι έχει ανοίξει σελίδα στο Facebook με το όνομα της Νεφέλης.

Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

182/5 4501 606

IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606

SWIFT / BIC: ETHNGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Fuel Pass 2026
Fuel Pass 2026: Τελευταία ευκαιρία για αιτήσεις – Ποιοι προλαβαίνουν την ενίσχυση
Μέχρι το τέλος Απριλίου η πλατφόρμα ανοιχτή – Τα εισοδηματικά κριτήρια και οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Fuel Pass 2026: Τελευταία ευκαιρία για αιτήσεις – Ποιοι προλαβαίνουν την ενίσχυση