Thumbnail
Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

90.000 ευρώ λείπουν από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ.Α, «το ΔΣ ενημερώθηκε από το προεδρείο για την απώλεια 90.000 ευρώ από τα ταμεία του Συλλόγου, η οποία διαπιστώθηκε στις 5/9/2017 καθώς και για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη ο ΔΣΑ.

Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017 ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ, από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα, κατατέθηκε, αυθημερόν, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Επίσης, παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ΔΣ του ΔΣΑ συζήτησε το θέμα και επιφυλάχθηκε, στην αμέσως προσεχή συνεδρίασή του να αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maziki_parakoloythisi.jpeg
Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που μπήκαν στο στόχαστρο του Predator
Υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που έλαβαν μήνυμα με Predator – Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες στη λίστα
Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που μπήκαν στο στόχαστρο του Predator
τραμπ
Wall Street Journal: Ο Τραμπ φέρεται να στήριζε τη δολοφονία του γιου Χαμενεΐ
Δημοσίευμα προκαλεί διεθνείς αντιδράσεις – «Ουδέν σχόλιο» από τον Λευκό Οίκο και δηλώσεις Τραμπ για τη στρατηγική του στο Ιράν
Wall Street Journal: Ο Τραμπ φέρεται να στήριζε τη δολοφονία του γιου Χαμενεΐ