Thumbnail
Βιντεο

Τρεις άνθρωποι, ένας πατέρας και τα δύο παιδιά του, τραυματίστηκαν από έκρηξη γκαζιού που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου, σε κατασκήνωση στις Καβουρότρυπες Χαλκιδικής.

Όπως μεταδίδει το halkidikinews.gr, ο πατέρας της οικογένειας Σέρβων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του. Ο ίδιος και το ένα παιδί, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στη Θεσσαλονίκη και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η έκρηξη από γκαζάκι υγραερίου έγινε στη σκηνή όπου διέμενε η οικογένεια, που έκανε κάμπινγκ στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, μετά και το σημερινό συμβάν, φορείς της Χαλκιδικής που εμπλέκονται με τον τουρισμό ζητούν από την Αστυνομία να παρέμβει δυναμικά για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης κατασκήνωσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio
Χαϊδάρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μετά την πτώση – Τέσσερις ανακοπές μέσα στο χειρουργείο
Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της μαθήτριας – Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γιατρών για την υπεράνθρωπη προσπάθεια διάσωσης
Χαϊδάρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μετά την πτώση – Τέσσερις ανακοπές μέσα στο χειρουργείο
Δημόσια εκπαίδευση
Καταδίκη εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη για «σεξουαλικό υπαινιγμό» σε μαθήτρια – Τι έκρινε το δικαστήριο
Φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή – Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί περί παρερμηνείας, κρίθηκε αξιόπιστη η καταγγελία της μαθήτριας
Καταδίκη εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη για «σεξουαλικό υπαινιγμό» σε μαθήτρια – Τι έκρινε το δικαστήριο