Thumbnail
Ο τσακωμός ξεκίνησε για τον ορισμό της ασήμαντης αφορμής μεταξύ ατόμων που έχουν ήδη καταναλώσει πολύ αλκοόλ και επειδή ένας Αμερικανός άφησε το άδειο του μπουκάλι στο τραπέζι των Σέρβων φίλων του Βρετανό-Σέρβου μπράβου!

Οι Σέρβοι κατευθείαν στράφηκαν εναντίον της παρέας των Αμερικανών και άρχισαν να βρίζουν και ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα στις 3 τα ξημερώματα και συνεχίστηκε έξω από το μπαρ, όπου οι Σέρβοι κατεδίωξαν τους Αμερικανούς.

Οι τελευταίοι έφυγαν τρέχοντας και άφησαν δυστυχώς πίσω τον 22χρονο φίλο τους, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι Σέρβοι να του επιτεθούν συγκεκριμένα ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος μπράβος και ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν, μαζί με τουλάχιστον 10 Σέρβους, να τον ρίξουν κάτω και να αρχίσουν να τον γρονθοκοπούν σε όλο του το σώμα ακόμα και στο κεφάλι, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις… Σε όλη την διάρκεια αυτού του ανηλεούς ξυλοδαρμού, μάταια οι φίλοι του θύματος φώναζαν στους δράστες να τον αφήσουν ήσυχο.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν αμέσως μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος Έλληνας και ο 32χρονος Βρετανό-Σέρβος, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Ο άτυχος 22χρονος Αμερικανός τουρίστας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές Αρχές χρειάστηκε να προσπαθήσουν για να εντοπίσουν τους φίλους του θύματος και να δώσουν κατάθεση, όπως και να αναγνωρίσουν υπόπτους που προσήχθησαν πέραν των δύο διαπιστωμένων δραστών που αρχικά συνελήφθησαν.

Πρόσθετα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει και αναλύουν από χθες καρέ-καρέ το βιντεοληπτικό υλικό τόσο του καταστήματος όσο και των γύρω καταστημάτων για να απομονώσουν πρόσωπα και βαθμό εμπλοκής στα γεγονότα, κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποτέλεσμα.

Πηγή: news247

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία σε σχολείο
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Αγώνας δρόμου για τα νέα συγγράμματα το σχολικό έτος 2027-2028 – Πότε θα έχουν οι εκπαιδευτικοί στα χέρια τους το υλικό
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»