O Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών , «Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ» και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια του Υπ. Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, διοργανώνει δράση για το Περιβάλλον στην κεντρική πλατεία του Δήμου Ν. Σμύρνης, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Δευτέρα 5 Ιουνίου -στις 11:00 π.μ.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού οι πολίτες και κυρίως τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με διδακτικό και παράλληλα βιωματικό τρόπο να μάθουν την αξία της ανακύκλωσης, την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της στην σύγχρονη κοινωνία καθώς και τα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον.
Παράλληλα οι μαθητές θα μπορούν να ζωγραφίσουν, να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικό δρώμενο στον Πολιτιστικό πολυχώρο «Γαλαξίας» από την θεατρική ομάδα «Εν οδώ» η οποία βασίζεται στο διδακτικό παραμύθι με τίτλο : «Οι φύλακες της Φύσης ‘Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση’» του καθηγητή περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη.
Καλούνται οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των Σχολείων της Διεύθυνσής μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, που διοργανώνει ο Δήμος Ν. Σμύρνης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ